עצם בולטת בגולגולת

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/10/2016 | 15:59 | מאת: ליסה

שלום רב, בת 38 ללא מחלות רקע. סובלת ממגרנות מגיל 26. תחת מעקב של נוירולוג לאחרונה גיליתי שיש לי עצם שבולטת בצד הימני האחורי של הגולגולת בצד השמאלי המקביל העצם פחות בולטת. הרגשתי זאת לאחר שמיששתי את הקרקפת ואין לי מושג אם כך זה היה תמיד משהו שלא שמתי לב אליו קודם. מה זה אומר? האם יש סיבה לדאגה? האם זה יכול להיות גידול או שעצמות הגולגולת אינן סמטריות. אודה לתשובתכם כי אני מעט לחוצה

ליסה שלום. מהתיאור שלך לא נראית סיבה לדאגה, אך כדאי להתייעץ עם רופא שיראה זאת.

מנהל פורום גידולי מוח