TIA

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

24/05/2016 | 21:46 | מאת: שחר

שלום. בת 35 .לפני כשבוע חוויתי בהעלמות שדה ראיה מימין והבזק כסוף מעוגל ( מזכיר אאורה). האירוע נמשך כ15 דקות ועבר. בדיקת ראיה ונוירולוג יצאו תקינות. לבקשתי לא בוצע סיטי ובדיקת mriשבוצעה 3 ימים אחרי היתה תקינה. ביצעתי אקודופלר לב וא"ס עורקי הצוואר שיצאו תקינים. אמורה לבצע בדיקת tcd בשבוע הבא. בדיקות דם לקרישיות בוצעו לפני חצי שנה( במהלך ההריון) ויצאו תקינות. בהנחה שמדובר היה בארוע אסכמי חולף, הבנתי כי הסכנה היא באירוע קשה שיכול לבוא לאחר מכן. איך ניתן לקבוע אם אכן היה ארוע חולף ולהמנע מארוע עתידי? תודה!

שחר שלום. האירוע שאת מתארת יכול לנבוע ממס' סיבות, פרט לאירוע וסקולרי, ולא בהכרח מנבא אירוע נוסף קשה יותר. אבל מן הסתם אינו נובע מגידול. אנא הפני את שאלתך לפורום המתאים.

מנהל פורום גידולי מוח