שאלה האם שייך לכאן ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

09/12/2015 | 13:33 | מאת: לאה

תקופה של חודש וחצי לערך תחושת ראש פעם כבד/פעם קל - מרגישה מעורפלת (תחושה סובייקטיבית,מעולם לא העירו על כך) בהליכה מרגישה שהריצפה לא יציבה ואם אפנה מבט לצדדים תוך כדי אאבד איזון, כל תנועת ראש למטה לצדדים גם בעמידה וגם בישיבה תגרום לי לתחושת של איבוד שווי משקל, כל תזוזה קלה כגון- קפיצה /ריקוד /התעמלות(עובדת עם ילדים) תתן לאחר מכן תחושה של חוסר איזון (לא סחרחורת 360) . הבדיקות שנבדקתי עד כה הם- קרקעית עין- תקינה, בדיקת נוירולוג שבדק אותי פיזית- ולא מצא משהו חשוד (ברוך ה') בדיקות דם תקינות , רק סובר שהמקור הוא צווארי והמליץ על פיזותרפיה .ולבדוק b-12 . רקע בת 30 בריאה בצעתי לפני שנתיים וחצי סי טי ראש בפרוטקול של תחושת שיוט הדומה לזו עכשו ,רק שהפעם זה ממש חמור ומלווה אותי כל היום. בנוסף התווסף רגישות לרעש ומידיי פעם יש לי צפצוף באוזן ימין הלילה שמעתי את הצפצוף תוך כדי שינוי תנוחה מהצד אל הגב. נמשך כמה שניות ונפסק. הימים והלילות שעוברים עליי טרופים מלאים בחשש ממה יש לי. האם הגוף יודע "לפצות" על חוסר האיזון ובסוף זה יעבור לבד??? (ביצעתי סך הכל בחיי 3 סי טי ראש שיצא תקין , האם ייתכן שמהקרינה כעת גדל לי משהו שם ? )

לא שייך לכאן. משלוש בדיקות CT לא "צומח" משהו. אבל בהחלט כדאי להיות שקולים בבדיקות CT ולבצע אותן רק בעת הצורך.

מנהל פורום גידולי מוח