בעקבות רדיוכירוגיה סטראוטקטית

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/12/2015 | 11:08 | מאת: אסף

שלום, עברתי טיפול קרינתי רדיוכירורגי סטראוטקטי לטיפול במאקרואדנומה פיטואיטרית. בתוך כמה זמן ניתן לצפות לתוצאה שניתנת למדידה ב MRI ? ומהי התוצאה המצופה? האם התכווצות של הגידול או בשלב ראשון רק עצירה של הגדילה? תודה רבה.

התהליך לוקח חודשים ארוכים ולעיתים אף יותר. לפעמים בבדיקות סמוכות לביצוע הקרינה הסטראוטאקטית ניתן לראות הגדלה של התהליך שהינה ביטוי לתגבה לקרינה. בהמשך נצפית הקטנה מסויימת. לרוב הגידול לא נעלם.

מנהל פורום גידולי מוח