גידול מוחי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

07/05/2013 | 21:46 | מאת: מילי

2שלום רב, לאימי (בת 70), אובחנו 3 גידולים במח, כאשר שנים מהם מנגיומות ואחד חדש שצמח לפני מספר חודשים. עם גילויו, אימי עברה אירוע מוחי וכתוצאה מכך סדרת בדיקות שבבדיקה נאמר לה שייתכן והגידול הינו ממאיר. לשם כך נאלצה שוב לעבור בדיקת MRI כחודש מאוחר יותר ע"מ לוודא שאכן מדובר בגידול ממאיר ולא כתוצאה מהאירוע המוחי (האירוע המוחי היה השפיע על צד שמאל). בבדיקה האחרונה של ה - MRI נאמר לה שהגידול איננו ממאיר. את הדיסקים סרקתי והעילתי לרשת האינטרנט וניתן לגשת אליהם מכל מחשב ובכל זמן. האם תוכל לעזור ואפילו במבט חטוף לחוות דעתך האם אנו יכולים להיות רגועים? ממש תודה על העזרה מילי

08/05/2013 | 15:51 | מאת: ד"ר אנדי קנר

מילי שלום, איו אפשרות להתייעצות דרך האינטרנט למקרים ספציפים. אשמח לעזור במסגרת ביקור מרפאה. מרפאה בבית חולים איכילוב: 03-6974000 או מרפאה טופ: 077-7779222 בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח