שיקום לאחר ניתוח גלביוסטומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

23/03/2013 | 19:09 | מאת: נגה

אבי בן 77 עבר נתיתוח להוצאת גלביוסטומה ברמב"ם לטענת הרופאים הוצא כל הגידול אך עכב מצבו הכללי החלש הוגדר כהוספיס ולא מוכנים להעבירו לשיקום. אנו לא יכולים להשלים עם מצב זה היות והוא מתקשר עם סביבתו ומבין את מצבו. אנא עצה מה לעשות על מנת שלפחות יקבל שיקום שיאפשר הקרנות וכדורים ולאחר מכן אולי השתתפות בניסוי

31/03/2013 | 11:38 | מאת: ד"ר אנדי קנר

נגה שלום, החלטה לטיפול המשך היא החלטה של הרופאים המטפלים. שיקולים להמליץ על טיפול קרינתי עם כימותרפיה או לא, קשורים למצבו הכללי ותפקודי של המטופל. מקובל לתת לחולה להתאושש מניתוח או טיפול לפני להתחיל טיפולים קשים יותר. בברכה חג שמח דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח