מעכב של מחלת NF1

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

13/02/2013 | 17:08 | מאת: שמואל כהן

שלום דר סליחה שאני פונ שו כמו שכתבתי לפני חודש ביצתי בדיקה מעכב של MRI למעכב של מניגיומה שתופלה בנרוכירוגיה בבדירה החדשה אין שיניו בנגע יש נגים [מקדים פטולוגים בקופרוס קלוזום קיימים אותו פתולוגים בדרכי ראיה תוך מוחיים דר לפני 5 ימימם אופנתי ל מיפוי מוח ספקת למה ומה זה הבדיק מיפו מוח מה רוצים לבדוק הים יש תעם לאסות את הבדיקה מיפוי מוח בבכשה הים הפשר הסבר לגבי הבדיקה תודה דר

21/02/2013 | 15:09 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שמואל שלום, קשה להייעץ בלי לראות את הצילומים. באופן כללי ניתן לראות שיני אות בחומר הלבן, גם אחרי ניתוח וטיפולים כימים או קרינה. בדיקת SPECT בודקת מטבוליזם ותיפקוד כללי של המח. סיבת הבדיקה יש לברר אצל הרופא המטפל. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח