מעכב של מחלת NF1

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

14/01/2013 | 17:23 | מאת: שמואל כהן

שלום דר אופנתי לבדיקה MRI רוש לצרוך מעכב בבדיקה פינוח בחלקו הקדמי של הקוורנוס סינווס מודגם תהליך תופס מקום האדרה מתאים למניגיומה שקבר טופל ברדיוכירוגיה ובנוסך נמצה אותו פתולוגים בחומר הלבן בקופוס קלוזום בחלקו האחורי וגם פריוטקולרי משמל קיימים אותות פתולוגים בדרכי ראיה תוך מוחיים יש עיבוי של שרירי הארובה דרמה הם המימצים החדשים בבקשה דר הסבר תודה

16/01/2013 | 12:36 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שמואל שלום, מאוד קשה להסביר בלי לראות את הצילומים. פענוח בלבד לא מאפשר מקום הסברים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח