כאב ממוקד בראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/12/2012 | 15:33 | מאת: שרית

שלום רב, אני בת 35, בריאה בדרך כלל מלבד תת פעילות בלוטת התריס. מזה כחצי שנה אני מרגישה מעין כאב/לחץ באיזור מסוים בראש, קצת מעל הרקה. כמו כן לתחושה זו מלווה לעיתים נימול בלחי ימין, תחושת לחץ בעין ונימול קל בצידי הלשון וכן מעין לחץ בעיקר בראש מאחור. שני נוירולוגים שונים שבדקו אותי אמרו שאין לי כלום אך לא שלחו לבדיקת הדמיה. אינני מבינה איך על סמך בדיקה נוירולוגית בלבד כך קבעו. האם לא יתכן שמדובר בגידול שפיר? התחושה היא קבועה. ייתכן ממקור צווארי? אודה לכם על המלצה מה לעשות כעת

17/12/2012 | 18:23 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שרית שלום, באופן עקרני אני ממליץ להתייעץ עם נוירולוג (מומחה בטיפול כאבי ראש) האחת המרכזים הרפואיים הגדולים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח