MRI ראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

13/12/2012 | 15:31 | מאת: רחל

שלום בבדיקת MRI שאבי (בן 78 סובל מסכרת) עשה עקב סחרחורת וכאבי ראש נמצא: "אטרופיה מוחית מרכזית והיקפית עם הרחבת החדר השלישי. החדרים הצדדיים וחריצי המוח באופן סימטרי. בנוסף מודגמת לויקומלציה פרי-ונטריקולרית דו-צדדית" מה המשמעות של זנ? האם מסביר סחרחורת וכאבי ראש? ומה הטיפול? אשמח, לתשובתך בברכה ובתודה מראש רחל

17/12/2012 | 18:14 | מאת: ד"ר אנדי קנר

PP שלום, יש להתייעץ עם רדיולוג או נוירולוג. כאן מקבלים שאלות לגבי גידולי מח בלבד. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח