תוצאות CT, בעייתי????

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

31/10/2012 | 21:08 | מאת: יוסי

ערב טוב דר. אני סובל מכאבי ראש כחודש, ביצעתי לפני שבוע סי.טי מוח, בפיענוח כתוב: לא נצפו דמם טרי,שבר או סימני לחץ. לא נצפו ממצאים מוקדיים גסים ברקמת המוח או איזורי האדרה פתולוגית, מוקד היפודנסי זעיר כ-4 מ"מ פריאטלי אחורי משמאל, יתכן חלל תת עכבישי מעט מורחב....שאר הבדיקה תקינה. מזה אומר? יש צורך למהר לבדיקה חוזרת אצל הנוירולוג?

25/11/2012 | 07:47 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יוסי שלום, אין אפשרות לתת המלצות בלי לארות את הצילומים. לפי הכתוב לא קיימת בעיה. באופן עקרוני הבדיקה המתאימה לבירור כאבי ראש היא בדיקת MR מח ולא CT. יש להתייעץ עם הרופא נוירולוג המטפל. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח