כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/10/2012 | 19:24 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 15 וקצת ואני סובלת מכאבי ראש נוראיים שלא פוסקים בכלל, כשאני יושבת, עומדת, נחה כל הזמן ! לא בדקתי את זה אצל רופאה כי אני רוצה קודם לדעת מזה עלול להיות, אין לי שום לחצים בחיים ודיכואונות או דברים כאלה.. אני רזה אבל במשקל סדיר אני אוכלת ירקות אבל פירות בכלל לא ולא ערכתי בדיקות דם כבר למעלה משנה, הסיבות האלה יכולות להיות קשורות? בנוסף אני תמיד עייפה למרות שאני ישנה סדיר בין 9-11 שעות בלילה אז זו לא הבעיה, אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר לי מה לעשות זה ממש נוראי אני לא יכולה לתפקד ככה בבית ספר בין החברים וכו המשפחה שלי אומרת שזה סתם מחוסר ספורט ומזה שאני לא אוכלת פירות וחשוב לציין שאני שותה המון מים אז זו לא התייבשות... תודה מראש ואני אשמח לקבל תשובה , יום טוב :)

17/10/2012 | 15:01 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אנונימית שלום, הפורום לשאלות לגבי גידולי מח. אני ממליץ להתייעץ עם נוירולוג מומחה לכאבי ראש. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח