תוצאות בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

11/10/2012 | 09:01 | מאת: אמא

שלום, נשלחנו לעשות בדיקת MRI לביתי בת ה-6 לאחר 2 מקרי התעלפויות והתחלת טיפול תרופתי מונע פירכוסים. בבדיקה נמצא ממצא ציסטי בקוטר כ- 10 מ"מ באזור הפינאלי. באספקט האחורי של הממצא הציסטי הנ"ל מודגמת האדרה עם חומר ניגוד. * האם ממצא זה הוא שגורם להתעלפויות , מה המשמעות של ממצא ציסטי באזור הזה בראש? האם דורש מעקב או טיפול מיוחד? אשמח לתשובתך, תודה

17/10/2012 | 12:55 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אמא שלום, אני לא יכול לתת יועץ על צילום שלא ראיתי. באופן יקרוני ציסטה של 1ס"מ לא דורש טיפול. מומלץ מעקב נוירוכירורגי. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח