אסטרוציטומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

02/09/2012 | 16:56 | מאת: א

היי רציתי לדעת מהי תוכלת החיים הממוצעת למחלת האסטרוציטומה? ומה זמן המעבר בין שלב שתיים לשלוש ושלוש לארבע? מדובר בגידול שלא ניתן להוציאו.. נערכו טיפולי הקרנות על מנת למתן את גודלו ונערך אמ אר איי כל שלושה חודשים. תודה

03/09/2012 | 08:41 | מאת: ד"ר אנדי קנר

א שלום, הזמנים תלוי מאוד במבנה הגנטי של הגידול. קיימים שינוים גנטיים שהמשמעות הבדל של שנים בין "אותו" גידול. מדובר בזמן הישרדות לII בין 5-12 שנים, לIII בין 3-5 שנים ולIV כ1.5 שנה. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח