שלום ד"ר..

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/08/2012 | 01:53 | מאת: מירב

אני בת 25... סבלתי מכאב ראש קשה.עשיתי בדיקות דם (מעקב) פעם סבלת מ-silent thyroiditid שחלף. היו שתי עליות ברמת TSH,incinsistant ורמת TSH אחרות תקין. אין שעור ואין Acne אך יש מחזור לא סדיר.עשיתי בדיקת CT מוח:האדרה מוקידית 6מ"מ בקוטר,באספקט עליון של בלת היפופיזיס אמצעית,חשודה למיקרואדנומה..הלכתי לרופא אנדוקרינולוג ואמר לי בנתיים לחקות ולעשות בדיקת MRI ארי חצי שנה..אבל אני סובלת מכאב ראש קשה שזה מפריע לי מאוד השאלה אם יש טיפול או משהו שאוכל להתחיל....

03/09/2012 | 08:28 | מאת: ד"ר אנדי קנר

מירב שלום, אם מדובר באדנמה כ6מ"מ לא בטוח שזה סיבה לכאבי ראש הקשים. אבל לא ברור למה להמתין חצי שנה לMR? נראה שכן לבצע את הMR מח ולאחר מכן להתייעץ שוב. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח