טיפול בלמוסטין

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/08/2012 | 02:11 | מאת: אסף

דוקטור שלום רב אבא שלי עשה עכשיו סטטי וראו לו האדרה בחלק השמלי יכול להיות שזה גרורות ? למה הבנתי שגדולים בראש לא מוצאים גרורות. דבר שני וחשוב הרופאה רוצה שאבא שלי יקח לומוסטין כחלק מניסוי אתה בטח מכיר את התרופה הזאת מה המלצה שלך זה כדאי . אבא שלי חולה מזה שלוש שנים עוד מעט מgbm אשמח להמלצתך

24/08/2012 | 12:27 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אסף שלום, אם מדובר בGBM כדי לבצע בדיקת MR ולא CT. באופן עיקרוני GBM יכול להתפשת מקומית (אזור הניתוח) וכן יכולים להופיע גידולים נוספים בכל חלקי המח. יש לישקול טיפול כימי או ביולוגי לפי המלצות הנוירו אונקולוג המטפל. בברכה ושבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח