פרשנות לממצאי MRI

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

27/07/2012 | 11:34 | מאת: יהודה

נשלחתי לבדיקת MRI עקב הרגשה של "אוזן סתומה" ונמצאה ירידה פתאומית בשמיעה באוזן ימין ולהלן הממצאים: ציסטרנות הגשר, זוויות ה- CPA, תעלות IAC והעצבים הקרניאליים 7,8 מודגמים ללא סטיות. לאחר הזרקת גדוליניום לא נראית האדרה חריגה. באזור הפראסלרי משמאל מודגם תהליך האדרתי מערב את אזור הקינואיד ואזור המקל עובר האדרה. גודל התהליך הינו 1.8x2.5 ס"מ. אין עדות למעורבות העורק הקרוטיס האינטרא-קברנוזי משמאל אשר מודגם עם FLOW VOID תקין בתוכו. התהליך המתואר נראה מתאים לתהליך אקסטרא-אקסיאלי מסוג מניניומה. התעבות פוליפואידית בסינוס מקסילרי שמאלי. מה המשמעויות? מה אתה ממליץ לעשות? למי מומלץ לפנות להמשך ברור/טיפול?

27/07/2012 | 13:37 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יהודה שלום, מומלץ התייעצוץ עם נוירוכירורג שגם מתמחה ברדיוכירורגיה בברכה שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח