פענוח CT מוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

09/05/2012 | 21:50 | מאת: ויוי

במימצאים של CT מוח מופיע "לזיה ליטית בעצם פרונטלית גבוה משמאל 2-47 דרוש ברור ב- MRI או במיפוי עצמות וברור מעבדתי למילומה לשלילת תהליך תופס מקום" אודה לקבלת הסבר על האמור לעיל.

28/05/2012 | 11:40 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ויוי שלום, אין אפשרות לתת תשובות על צילומי CT או MR בלי לראות את הצילומים. מומלץ לבצע את הMR ולאחר מכן להתייעץ עם הרופא המפנה. בברכה דר קנר

28/05/2012 | 12:11 | מאת: ויוי

קיבלנו את המימצאים של מיפוי עצמות לגולגולת " הדגשה מוקדית באזור פריאטלי בקו אמצע הגולגולת. הממצא מעיד על תהליך בעל פעילות אוסטאובלסטית מודגשת באזור זה. יכול להתאים למצב לאחר טראומה. הסתיידות או תהליך תסניני אחר" אודה לקבלת הסבר על הכתוב מעלה.

מנהל פורום גידולי מוח