פגיעה מוחית - over radiation CT

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

05/05/2012 | 14:17 | מאת: עופר

שלום רב, דואג אני מאוד בשל קרינה ממכשיר CT שנערכה בנהריה 11.4 לפי נתוני הדיסק 44.5 מיליגריי - אך מסופקני בנתון זה. לאחר הקרינה (צילום מוח) בחילות עזות, עיניים שורפות, עור קרקפת אדום, ירידת ערכי טסטוסטרון, חשש לפגיעה בציר ההיפופיזארי, בעיות קוגניציה שמחריפות מיום ליום. שיער לא גדל, נזקק לתחליפי טסטוסטרון אבל ליבידו לא חוזר. אין שפיכה, אין זיקפה, כאבי ראש, ניזקק לכדורי שינה בשביל להרדם אחרת נשאר ער כל הלילה (מדי 3 שבועות ) ישן אולי שעה + שעה בלבד ורב הלילות בכלל לא. שאלה: האם נדודי שינה יכולים להצביע על מוות תאי או על שישוש שעון ביולוגי במוח שאלה: אבחנה מבדלת לגבי ההיפופיזה קרי היפותאלמוס - האם ייתכן פגיעה בהיפופיזה בשל נזקי קרינה חד פעמיים יש לציין שנתון הקרינה האמיתי לא בידי. שאלה נוספת : מה הפרוגנוזה לריפוי? איך לנהוג? המערכת הרפואית מתעלמת ושמה את הנושא בתחום נפשי גרידא ויוצרת אבחנה מבדלת זאת או אחרת אולם אני יודע שנפגעתי. אני חרד ולא יודע מה לעשות וזאת בהנחה (שלי) שנפגעתי מקרינה ייתרה.

06/05/2012 | 18:04 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שוב, אתה בפורום ל"גידולי מוח". לא ניתן לתת תשובות כאן. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח