פומרוק 15 ב תל אביב

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

25/04/2012 | 10:22 | מאת: אמנון ליסר

הגיס שלי חולה סרטן. התחיל בסרטן בריאות וכעת יש גרורות בראש. כמו כן נמצאו בימים אלה נרורות בכבד. האם ניתן לטפל בו עם המכשיר החדש לטיפול בגרורות שבראש, כאשר הוא מקבל טיפול כימוטרפי לגרורות בכבד? הוסיף, כי הגרורות בראות הצמצמו מאד מאד לאחר הטיפול הכימוטרפי הראשון לפני כשנה.

30/04/2012 | 17:01 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אמנון שלום, השאלה האם אפשר לטפל בקרינה ועם כימותרפיה במגביל? יש טיפולים שלא קיימת בעייה ויש טיפולים שכן. את העיניין צריך לבדוק עם הרופא(ה) אונקולוג(ית) המטפל(ת). בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח