בדיקה מעכב

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/04/2012 | 18:20 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 47 סובל מי NF1 לפני 3 שנים כיבלתי תיפול של רדיוכירוגיה לרוש הכב מניגיומה ב הקוורנוס סינוס מצד שמאל לפני חודש בצתי MRI וזה הפינוח הבדיקה נעשתה כביקורת לתהליך תופס מקום בקוורנוס סינוס מצד שמאל בחלקו הקדמי של הקוורנוס מודגם תהליך תופס מקום המקבל הרה האדרה המתאים למנגיומה אותו פתולוגים בחומר הלבן גם בקורפוס קלוזום בחלק האחורי וגם פריוטיקולרי משמאל לסיכום אין שינוי בנגע שתופל יש רק מימצהים החדשים של אותו הפתולגים בקרפוס קלוזום דר מזה אומר ומה צריך לאסות שה 3 שני איו שינוי בנגע שתופל [אני סובל בכבים רוש תמידי אני איתי הצלחם הצל דר פליקס השרתי לו את הדמיות ולא חזרו עלי אוה אמר לי שלדעתו אין בדעות שזה מניגיומה דר הים הפשר הסבר תודה וחג שמחו

22/04/2012 | 18:23 | מאת: שמואל כהן

דר המשך עדין נכתב בפינוח תהליך תופס מקום

30/04/2012 | 18:53 | מאת: שמואל כהן

שלום דר בבקשה יש לך הסבר לשאלתי מי 22.4 תודה דר

08/05/2012 | 10:00 | מאת: ד"ר אנדי קנר

שמואל שלום, אין באפשרותי לתת פענוח על צילומי MR או CT בלי לראות את הצילומים. יש להתייעץ עם הרופא ששלח אותך לMR. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח