החלמה לאחר הוצאת מלינגיומה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/04/2012 | 19:03 | מאת: טל

אהלן, אימי תעבור ניתוח להסרת גידול בקרן המוח הלוחץ על אזור השפה ומעט מוטוריקה בצד שמאל. רציתי לדעת מה משך ההחלמה מניתוח כזה והאם יש צורך בהכנות מיוחדות אחרי או מה רוב הסיכויים היא תצטרך לעזרה אחרי.. כמו כן לאחר כמה זמן יש חזרה לשגרה תודה רבה

30/04/2012 | 16:41 | מאת: ד"ר אנדי קנר

טל שלום, תשובה ספציפית אפשר לקבל מהמנתח. באופן כללי זה תלוואי אם הניתוח בערות או בהרדמה כללית, מצב התפקודי לפני הניתוח ומצב התפקודי אחר הניתוח. אשפוז 3-7 ימים. התעוששות 2-4 שבועות בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח