תופעות לוואי קרינה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/04/2012 | 15:50 | מאת: דניאל

ד"ר קנר שלום וחג שמח האם תופעות לוואי מקרינה יכולים להתפתח חודשים לאחר סיום הקרינה .כאשר מיד עם תום הקרינה במשך 3 חודשים לא היו תופעות לוואי.תופעה של ראיה כפולה דו ענית - דיפלופיה בינקולרית יכולה להופיע כתוצאה מהקרינה 3 ואף 4 חודשים לאחר תום ההקרנות? מדובר בקרינה לצד השמאלי קדמי של המוח לאחר ניתוח .

17/04/2012 | 11:11 | מאת: ד"ר אנדי קנר

17/04/2012 | 11:23 | מאת: ד"ר אנדי קנר

דניאל שלום, קודם כל תופעות לוואי לאחר קרינה יכול להופיע שבועות, חודשים ושנים אחרי סיום הטיפול. זה נכון לכל סוג של קרינה. לא ידוע לי מה ואיזה טיפול קרינתי קיבלת. אבל באופן עקרוני ניתן לראות תופעות אחרי 3-4 חודשים. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח