שאלה לד"ר קנר

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/02/2012 | 09:35 | מאת: ערן

אבי חולה ב gbm עבר ניתוח הקרנות טמודל והשתמש גם בנובו קיור. אחרי שנתיים וחצי הגידול חזר עבר שוב ניתוח ושמו לו דסקיות של גליאדל. יש לי שתי שאלות: האם יש בכלל סיכוי לריפוי מלא? או שמנסיונך זה רק ענין של זמן עד שהגידול יחזור שוב? ומה קורה אם הגידול יחזור שוב? מה האופציות הטיפוליות?

29/02/2012 | 14:29 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ערן שלום, לצערנו אנחנו לא מדברים על ריפוי המחלה. אבל יש לנו היום מספר של טיפולים עם יעילות גבוהה לחלק מהמטופלים.בעזרת הטיפולים החדשים אנחנו מצליחים להאריך זמן ליותר חולים. הז נכון לגבי שילוב של קרינה וטמדל, ניתוחים (עם גיאדל) וגם לטיפולים ביולוגים חדשים (אווסטין). בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח