טיפול כימותרפי מקומי באזור הגידול בעת ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/12/2011 | 15:29 | מאת: אורי

שלום ד"ר קנר... לגבי דסקיות כימותרפיות עם חומר שאנני זוכר את שמו מצלצל כמו "גלדיאל " שמונחים על אזור הגידול לאחר ניתוח כריתת גידול סרטני.מהו הטיפול הזה? למי הוא מיועד ? מהו הניסיון ביעילותו ?

23/12/2011 | 11:46 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אורי שלום, מדובר בGLIADEL שזה טיפול כימי מקומי מיית לאחר כריתת גידול מסוג GBM. לא מדובר בטיפול ניסיוני אבל טיפול מקובל. יש להתייעץ עם נוירוכירורג מומחה לנוירואונקולוגיה (ניתוחים לגידולי מוח) על אפשרות וסיכונים של הטיפול. שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח