פירכוסים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/12/2011 | 10:43 | מאת: לילי

לד"ר קנר שלום אמי חולת סרטן ריאות עם גרורות במח(המחלה התגלתה לפני 8 חודשים) עברה הקרנה על כל המח. לפני שבוע חוותה התקף פירכוסים בכל הגוף והייתה לגמרה מבולבלת. מצבה מאז התדרדר. האם התקפי פירכוסים מרמזים על הסוף הקרב?

23/12/2011 | 11:42 | מאת: ד"ר אנדי קנר

לילי שלום, חולים עם גידולי מוח בסיכון גבוה יותר לפרכוס אפילפטי מאנשים ללא גידול מוח. לא תמיד הפרכוס הוא סימן להתקדמות המחלה אבל ברור שחולה שלא פירכס קודם צריך בירור (לפי שיקול הנוירואונקולוג(ית) המטפל(ת)). שבת שלום דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח