נגע ליטי בראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/12/2011 | 21:21 | מאת: אלי

שלום רב בעקבות כאבי ראש חזקים נעשתה לי בדיקת ct בבדיקה התגלה נגע ליטי אקסטרה אקסיאלי חודר עצם , בעצם הפרונטאלית , בפענוח נכתב כי מדובר בהנינגיומה קטנה 1 ס?מ . האם כאבי הראש שלי הם בגלל הנגע ? ואם כן מה עלי לעשות . יש לציין שבזמן האחרון אני סובל מכאבי ראש בעיקר בבוקר ובלילה , עיפות , חוסר תאבון וירידה במשקל . אודה לתשובתך אלי

15/12/2011 | 17:29 | מאת: ד"ר אנדי קנר

אלי שלום, נראה שמדובר בבעיה כללית לפי התלונות שלך. הייתי ממליץ בדיקה של ידי רפאה המטפל. לגבי הCT אפשר להתייעץ עם נוירוכירורג לגבי המשמעות. צריך לבדוק עם יש קשר בין התלונות והממצא בCT. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח