אסטרוציטומה אנאפלסטי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/12/2011 | 18:14 | מאת: יוסי

שלום ד"ר קנר לאשתי גילו לפני 3 שנים גידול טמפופרונטלילאחר כריתה של פרו' רם הגיע תוצאות שזה דרגה 2 לפני כשנה וחודש גילו שזה גדל מאד ופרו' רם ניתח אותה בשנית, והגיע תותאה של אסטרוציטומה אנאפלסטי, היא עברה סדרה ארוכה של הקרנות ללא כימו, כרגע ללא שינוי, כמה זמן אפשר לחיות עם זה והאם אפשר לצאת מזה,

15/12/2011 | 17:19 | מאת: ד"ר אנדי קנר

יוסי שלום, מדובר במחלה ממאירה. בעייתיות של הגידולים האלה זה נטייה לעלות דרגה והאי יכולת להוציא את כל הגידול בניתוח. אבל יש גם גידולים שמתקדמים אטי ותגובתם לטיפולים טוב. בברכה דר קנר

מנהל פורום גידולי מוח