גידול שפיר במעטפת של המוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

02/11/2020 | 16:23 | מאת: תמי

רוצה לשמוע חוות דעת נוספת הייתה לי כריתת המנגיומיה ממטעפת המוח בעצם הפרונטלית של המוח קרוב לשש שנים תקין לא חזר שאלתי היא האם זה יכול לחזור? במרפאה נורוכירוגית אמרו לי אחרי חמש שנים זה בסדר ולהיות רגועה מה דעתך? אני יודעת שבדרך כלל גידולים שפירים למי שהיה לו במוח יכול להיווצר במקום אחר האם כך גם במעטפת?

ניתן לקבל חוות דעת נוספתבהתאם לפרטים המדוייקים שלך. באופן עקרוני וכללי, ככל שעובר זמן ללא הישנות, הסיכוי לכך יורד.

מנהל פורום גידולי מוח