ממצאי סיטי והתנהלות לא ברורה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/08/2020 | 07:05 | מאת: א

שלום דר,הייתי במיון היום בת 49 עקב הרגשתנפיחות בפנים ליד הפה מעט כמו הרדמות באזור.פה ולסת היה תקין נורולוג עקב הסטוריה של שנתיים עם נמל ודקירות קלים מעט חוסר תחושה ברגל ימין ובדיקות הדמייה שלא הראו ממש למה כל זה בשנתיים אלו.אמארטי מח קודם הראה חשד לכיארי אך נשלל יחסית ונאמר מעקב.סיטי בעבר העה תקין לפני שנה. למרות שלא ראו נפיחות נשלחתי היוםם לסיטי ראש שהראה :מחיקה יחסית של הסלוצי והגירי שיכול להראות בצקת.נשלחתי לעיניים בדיקת פונדוס שהיתה תקינה.מה שהיה חריג שרופא מיון לא קיבל אותי לשחרור רגיל הסבר ונתינת מכתב אלא רצה לשחרר אותי עם מכתב בלי לקבל אותי משהתעקשתי ניתן לי פתאום עיניים והמלצה לאמראי והכל בליווי צעקות מצידו.מבולבלת וודאגת כשאף אחד לא מסביר לי מה זה יצאתי ללא הבנה,שאלתי מה זה הממצא הזה והאם האמאראי הוא כדי להבין או לשלול או מה האם בגללו ניתן או בגלל הנפיחות ומה זה הממצא הזה.יצאתי המומה איך מתנהלים ככה ואין למי לפנות ומן הסתם רופאתי לא תבין כלום מכל הבלאגן הזה לא נרשם על מה אמארטי מה השאלה המופנית בגלל מה.מבקשת לדעת מה הממצא אומר והאם האמראי ניתן בגללו כי בפענוח זה לא נרשם זה נרשם עי הר.מיון לעשות אמראי בלי להסביר למה ועל מה.תודה מראש על תשובתך.

צר לי על החוויה הלא טובה שלך במיון אך הפורום לגידולי מוח אינו המקום המתאים לברר את תלונותיך וטענותיך.

30/08/2020 | 15:44 | מאת: א

אני לא כתבתי פה בגלל מה שעברתי כתבתי האם ממצא כזה מסוכן ומה הוא אומר

31/08/2020 | 04:14 | מאת: א

מבקשת דר לדעת נורולוג או נוירוכירורג מתאים לממצא כזה לראות את הדיסק? תור לרופאתי קצת רחוק,רוצה לדעת האם זה תחום של נורולוג או נוירוכירורג מודאגת מאד,תודה

נוירולוג יוכל לתת מענה.

מנהל פורום גידולי מוח