בדיקת הדמייה של המוח נוספת תוך חודש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

28/08/2020 | 14:27 | מאת: שאלה

ברקע כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית של המוח מלפני חמש שנים בדיקת הדמייה של המוח לפני חודש וחצי תקינה. השבוע קיבלתי זריקת שיקוף בגב עקב כאב עצבי -אחרי הזריקה החל לי חום וכאב ראש החום עבר והכאבי ראש החמירו בעצת הרופא משפחה שלח אותי למיון הדסה שם נתנו לי נוזלים ותרופה נגד הכאב בעצת הכונן הנורולוגי הומלץ לעשות תוך זמן קצר ומהר בדיקת הדמייה של המוח מ.ר.י אמרתי להם שהבדיקת מ.ר.י אחרונה מלפני חודש יצאה תקינה אז למה לחזור כל כך מהר? אני לא מאמינה שתמונת המוח תשתנה ומצד שני גם אמרו לי עד שאת קובעת תור לבדיקה זה לוקח למעלה מחודשיים שלושה כל הבלגן התחיל מאז הזריקה שיקוף מה דעתך על כל סיפור?

מבחינת שינוי שקשור במנינגיומה שנותחה- את צודקת, לא סביר שיהיה שינוי תוך חודש. לא ברור לי אם עלה לרופאים חשד לסיבה אחרת לעשות MRI. מציעה לך לברר עם הרופא שעוקב אחריך.

מנהל פורום גידולי מוח