כאבים שמתפשטים לאזורים נוספים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

20/07/2020 | 17:30 | מאת: ג

שלום יש לי ב4 חודשים האחרונים לחצים/כאבים בצידו הימני של הראש, ברקה ובנוסף ימינה יותר, גם בעצם האוזן הימנית, בגולגולת בצד ימין, לאחרונה הצטרפו לחצים/כאבים באיזור העין הימנית, מצח בצידו הימני, האף בצידו הימני והלחיים הימניות. ב4 החודשים זה היה בא והולך ומגיע אחת לשבוע בערך, לפעמים בבוקר ולפעמים בערב. בשבוע האחרון זה 4 ימים ברצף מהבוקר עד הערב ואופטלגין לא ממש עוזר, סיטי מוח תקין. מה עוד ניתן לעשות ומה זה יכול להיות?

להתייעץ עם רופא מטפל.

21/07/2020 | 10:14 | מאת: ג

הנוירולוגית אומרת שזה אולי גירוי עצבי בצוואר ושאין לזה טיפול ובנוסף לעשות פיזיותרפיה ונותנת כדורים לכאבים, העיניין שאני רוצה לפתור את הבעיה ולא להרגיע כאבים בגלל זה פניתי אלייך לראות ולגלות אולי כיוונים נוספים, התקפי הכאבים האלה משבשים לי את החיים ומתישים, בבקשה אם ידועים לך מקרים דומים ומה היה הטיפול אני מאד אודה לך.

לא ניתן במסגרת הפורום לתת המלצות לטיפול פרטני.

22/07/2020 | 11:47 | מאת: ג

האם מומלץ לעשות בנוסף לסיטי MRI?

03/08/2020 | 16:02 | מאת: דן

יש פורומים העוסקים בכאבי ראש ומגרנות. הפורום הזה אינו רלוונטי עבורך נסי כאן: https://www.infomed.co.il/forum-91/

03/08/2020 | 16:05 | מאת: דן

אם המטרה של MRI היא לשלול גידול מוחי אחרי ש CT תקין, אז לא, שכן גידולים מוחיים שכבר גורמים לכאב ראש משמעותי, הסיכוי שלא יתגלו ב CT אפסי עד לא קיים. אם המטרה של MRI היא לברר לעומק את מקור הכאב, אז זה לשיקול דעת נירולוג שאיתו כדאי להתייעץ. אם מדובר במיגרנה שהיא אפינית אצל נשים עם כאב ממוקם בצד אחד, אז ה MRI לא יראה כלום.

04/08/2020 | 08:13 | מאת: ג

מה ההכשרה שלך?

מנהל פורום גידולי מוח