מנינגיומה ובעיית זיכרון

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

15/01/2020 | 22:06 | מאת: דוד

שלום. אני בן 40 ובשנה האחרונה חשתי ירידה משמעותית בזיכרון לטווח קצר שלי (ללא שום שינוי בהתנהגות) מדגיש שאין לי לחץ כלל בבית או בעבודה. נשלחתי לMRI ובו התגלתה אצלי בצד ימין מנינגיומה פרונטלית קימרונית בממדים 1.4*2.7 ללא סימני השפעה על רקמת המח. האם באופן עקרוני מנינגיומה כזו יכולה לגרום לבעיית זיכרון כפי שמתפתחת אצלי?

הסבירות לכך לא גבוהה אך לא ניתן להגיד בוודאות מבלי לבדוק את הפרטים. האם עברת הערכה קוגניטיבית או שזו התחושה שלך? כדאי להתייעץ עם נוירולוג.

מנהל פורום גידולי מוח