מה אומרים תוצאות הmri

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

06/08/2019 | 12:20 | מאת: קרן

שלום, עשיתי אמאראי לפני כשבועיים וכתוב שם בין היתר כי ישנם מוקדים היפראינטנסיים קונפלואנטיים לאות היפרטנסי מאורך בחומר הלבן הפריונטריקולרי דוצ הממשיך לקורונה רדיאטה, מה ממצא זה אומר?! האם בהכרח הוא מצביע על מחלה כלשהי או יכול להיות שזה משהו ישן אשר אין לו משמעות

צריך לקבל פרטים קליניים ולהבין למה בוצע ה MRI.בכל מקרה התיאור לא מכוון לאבחנה של גידול, מומלץ המשך בירור עם הרופא המפנה.

06/08/2019 | 13:09 | מאת: קרן

הנל בוצע עקב טשטוש ראייה בעין שמאל..

יתכן וקיים קשר בין תלונתך לממצאים ב MRI. בכל מקרה, תשובה מבוססת כדאי לקבל מרופא שמכיר את כל פרטיך ורואה את צילומי ה MRI.

מנהל פורום גידולי מוח