ציסטה פניאלית........

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/07/2019 | 10:26 | מאת: נועה

שלום רב בהמשך לשאלה שטרם קיבלתי מענה. סבלתי מכאבי הראש שבינתיים חלפו אם לא הייתי מתעקשת לmri לא הייתי מוצאת את הציסטה כי אני היפוכונדרית והתעקשתי למרות שהנוירלוג אמר שכאבי הראש הם ממתח שתי שאלות 1. אם לא הייתי חופרת לא הייתי מוצאת יש מצב שיש הרבה אנשים שחיים עם ציסטות ? 2. האם יש קשר בין ציסטה פניאלית שיושב על בלוטת האצטרובל לבין רמת הסרוטונין ?כי אני סובלת מחרדות אשמח לתשובות

לשאלותייך: 1.ככל שנעשות שימוש נרחב יותר בבדיקות הדמייה למוח יש לא מעט אנשים עם ממצאים חסרי משמעות קלינית. 2. למיטב ידיעתי, אם אין לחץ על הסביבה, הממצא לא מסביר את חרדותייך.

מנהל פורום גידולי מוח