האם יכול להיות שיש לי גידול במוח ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

21/07/2019 | 14:21 | מאת: מרינה

שלום אני בת 22. מזה כחודשים סובלת מתחושת נמל ביד וברגל שמואל כאילו רדומות שלפעמים רשה לי לדרוך על רגל שמואל. יש לי כאב ראש לא ברמה גבוהה. יש לי סחרחורת אבל לא באופן מתמיד. פניתי לרופא המשפחה אשר עשה לי בדיקת דם ויצאה תקינה וביקש ממני לתאר את מקום עבודתי. אני עןבד במשרד יושבת מול המחשב כל היום ובודקת מסמכים ועם הגב והצוואר למטה כל יום כמו כי כן אני תמיד מקלידה. בלילה אני ישנה יותר על הצד השמאלי של הגוף. הפנה אותי ל סיטי צוואר אשר יצא תקין ואז אמר שכנראה בגלל אופי העבודה שלך זה יוצר לחץ על השרירים ועל הצוואר. בימים האחרונים יש לי מין הרגשה של טשטוש בעיננים. בעיון שלי באינטרנט אני מפחדת שאלה התסמינים של גידול במוח ! האם יכול להיות שיש לי גידול במוח ?

אין טעם בהשערה שלא על בסיס נתונים. אם את מרגישה לא טוב כדאי שתיבדקי על ידי רופא שיחליט כיצד להמשיך בבירור.

מנהל פורום גידולי מוח