לחץ ואי נוחות בצד שמאל של הראש

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

17/06/2019 | 18:02 | מאת: מיה

שלום דר באוקטובר 2018 התחיל לי מין אי נוחות בצד שמאל של הראש כלומר אני לא יכולה להגדיר את זה ככאב ראש אלא כמשהו תפוס בפנים וקשה לי מאוד לתאר את ההרגשה כי היא עמומה ולא מוגדרת זה כאילו משהו בפנים תפוס או מין כבדות רק בצד שמאל ד'אז פניתי לרופא משפחה וגם לנוירולוג שאבחנו זאת כחרדה (אני בן אדם רגיש ומפחדת מכל מיחוש) אני לא טיפלתי בתרופות ובחרתי להתמודד לבד , לאחר כחודש וחצי התחושה עברה מעצמה . כיום היא חזרה כבר כשבוע אותה תחושה שהיתה באותו צד מאוד מעצבן וגורם לי לחוסר ריכוז אני מסתובבת עם הרגשה לא נעימה בצד שמאל של הראש כל הזמן עושה תנועות בצוואר מנסה לשחרר משהו שם שלא משתחרר . בדיקת ראיה אצל נוירואופטלמולוג לפני כחודש היתה תקינה . מה שמפחיד אותי שהתחושה נמצאת רק בצד שמאל וזה מלחיץ שאולי יש שם משהו??? האם יכול להיות גידול ??? האם במידה וזה גידול למשל ,, נכון שרמת הלחץ היתה אמורה להתעצם מאז ?? האם התסמינים שתיארתי עלולים להעיד על גידול ?? אני בת 27 אחרי שתי לידות .

אני לא בדיוק מבינה מה השאלה בנוגע לגידולי מוח.

18/06/2019 | 12:39 | מאת: מיה

ואני לא מבינה למה יש פורום כזה אם אי אפשר לקבל מענה או חצי מענה על שאלות ברורות תודה ויום טוב .

מנהל פורום גידולי מוח