שאלה לגבי mri מוח - ציסטה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

23/03/2019 | 23:49 | מאת: יונתן

שלום דר, ביצעתי mri מוח ברקע של לחץ תוך גולגולותי ועקב קלונוס ברגליים. הפיענוח יצא תקין פרט לממצא לוואי של -" ממצא היפוטנאסי בגודל 4 ממ בהיפופיזה, ככל הנראה ציסטה פרס אינטרמדיה" רציתי לקבל הסבר על הממצא והאם יש לו משמעות / קשר לתסמינים? תודה!

הציסטה הזו שפירה וברוב המקרים חסרת משמעות קלינית. לא נראה שזה מסביר את התלונות שלך.

13/04/2024 | 17:59 | מאת: שירן

היי התגלתה לי גם ציסטה מרכזית בגבעול ההיפופיזה.סובלת מכאבי ראש 24/7 ללא הפסקה .שום טיפול תרופתי לא עוזר.הייתי שמחה לדעת איך טופלה הבעיה

מנהל פורום גידולי מוח