מנינגיומה 5 מ"מ וגידולים ברחם

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

31/01/2019 | 19:17 | מאת: ספיר

היי, לאחר ניתוח הסרת מארואדנומה לפני שנתיים. כיום מיננגיומה 5 ממ ופרולקטין שוב מעל 750. כמו כן גידולים בשחלה שמאלית ברחם, דימומים חזקים ווסת מעל שבועיים. לחץ דם גבוה וכולסטרול גבוה. ערכי ca125 מעל 58 האם הגידול בראש משפיע על הרחם או ההפך? האם יש סרטן ברחם? לאילו רופאים לגשת קודם?? וכמה דחוף?? אודה לתשובתכם בהקדם. תודה

לא ניראה לי שמנינגיומה בגודל 5 מ"מ משפיעה על הרחם. את צריכה להיבדק ע"י גניקולוג ולהמשיך מעקב שיגרתי נוירולוגי/נוירוכירורגי.

מנהל פורום גידולי מוח