טרגמינל וmri ואבחון של נוירולוג

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

01/09/2018 | 14:37 | מאת: ענבל

שלום רב דר אובחנתי על טרגמינל על ידי נוירולוג שהפנה אותי לmri לטענתו ישכלי דם שעלול ללחוץ על העצב, כששאלתי עם יכול להיות גידול הוא אמר שלא יכול להיות כי אין לי שום תסמינים נוירולוגים אחרים, בדיקה נוירולוגית תקינה, יש לציין שאני סובלת שנים מכאבים של העצב המשולש שאובחנו בטעות עיי הרופאים כהרפס זוסטר מאז ההתקפת כאבים האחרונה נשאר כאב קבוע מעל השיניים צמוד לעצם הלחי באוזן ובעין, לא היה בעבר, שאלתי היא האם באמת הנוירולוג יכול לדעת האם הטרמינג היא לא מישנית, ומה הם סוגי הגידולים שיכולים להופיע שם, יש לציין שהכאבים הקבועים נמשכים למעלה מארבעה חודשים ומעבר לא הופיעו תסמינים אחרים האם אני יכולה להיות רגועה באופן יחסי?

הסבירות שמדובר בגידול נמוכה מאד. בכל מקרה את מופנית ל MRI, שיוכל לשלול זאת בוודאות.

מנהל פורום גידולי מוח