מנגיומה בראש ניתוח או הקרנה מה מומלץ?

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/06/2018 | 17:03 | מאת: הדר

שחום, לאבא שלי לפני 11 שנה עשו ניתוח מנגיומה בצד הימני העליון הראש וכעת שוב חזר הגידול עם שלוחות נוספות באותו אזור השאלה היא מה עדיף הקרנה לגידול הראשי או ניתוח חוזר יש לציין שאבי כעת בן 75 מתפקד כרגיל בריא בד״כ ומאוזן עם כדורים לאפילפסיה שהופיע שהופיע לאחר שנתיים וחצי היו לו 2 התקפות בלבד ומאז הוא מאוזן במינון נמוך של 100 מ״ג

שתי הדרכים אפשריות, לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות. תשובה מדוייקת יותר ניתן לתת רק לאחר עיון מדוקדק בצילומים ומצב המטופל.

מנהל פורום גידולי מוח