2 סריקות סי טי ראש...................

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

26/10/2017 | 18:00 | מאת: אריק

ד"ר צהלה שלום רב אני בן 56 בגיל 30 עשיתי ברוב טיפשותי בדיקת סי טי ראש שכיום במבט לאחור היה זה כאב ראש תעקותי שנבע מחרדה ולא היה שום צורך . מה גם שאז לא היו בדיקות סיטי ראש פחותי קרינה. עברו שנים בשנת 2002 עברתי ברמב"ם בדיקת סי טי ראש נוספת בגלל תחושות גופניות מוזרות והפרעות בחוש הריח שבשנת 2008 איבדתי את חוש הריח כמעט לחלוטין.לפני שנה עברתי mri ראש בגלל מיחושי ראש שכללו פעימות של המצח וגם brain fog כל הבדיקות הללו היו תקינות. שאלתי : 1)האם אני בסיכון לממאירות בעתיד 2)האם בדיקות סי טי ראש יכולים לגרום בעתיד למחלות ניווניות של המוח ? תודה רבה

אני לא חושבת שניתן לכמת עליה בסיכון לממאירות בשל שתי בדיקות CT, כנ"ל לגבי מחלות ניווניות.

מנהל פורום גידולי מוח