בלט עין בדיקת ct תקינה אין בעיה בבלוטות התריס

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

23/07/2017 | 00:59 | מאת: לי

שלום לפני כשבוע היה לי כאב חד בעין הופניתי לבית חולים כי היה יום שישי ושם אבחנו שיש לי בלט עין חד צדדי קל ועשו לי בדיקת ct הייתה תקינה . עשיתי בדיקת דם ואין לי בעיה בבלוטות התריס . המליצו לי לעשות בדיקת mri בנתים מחכה לאישור קופת החולים לעשות את הבידקה . בנתיים אין כאבים ממש אני מרכיבה עדשות מגע חד פעמים כל יום לראיה יש לי חוסר ראיה החשש שלי שחס וחלילה יש לי גידול . האם יכול להיות שחס וחלילה יש לי גידול שלא ראו בסי טי ?

לא ציינת איזה CT עשו לך, בכל מקרה, את מרבית הגידולים רואים ב CT, אך בדיקת ה MRI מדוייקת ורגישה יותר. מניחה שלשם כך שלחו אותך לבצעה.

מנהל פורום גידולי מוח