עזרה בפענוח mri מח לאחר ניתוח להסרת גידול

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

22/05/2017 | 20:16 | מאת: ליבת שקיר

ערב טוב,ילדי לאחר ניתוח להסרת גידול מהראש ,כיום חצי שנה אחרי עשינו MRI לביקורת, אולי תוכלו להסביר לי חלק מהפענוח...יש לנו תור לנוירולוגיה רק בעוד חודש בסמוך לאספקט המדיאלי של חללי הניתוח מודגמים שינויי אות מוגברים ב flair שאף מתאדרים. מודגם אות חריג אף ליד קרן אחורית של חדר לטרלי ימני , טיבו אינו ברור. תודה

צר לי, אך המידע שהעברת הוא מועט מידי ואין לי יכולת להסבירו. חשוב להסתכל על ה MRI ולהשוותו לקודמיו, חשוב גם סוג הגידול שנותח,מיקומו, מה היתה מידת הכריתה ועוד. כדאי לדבר עם הרופא שמכיר את בנך.

מנהל פורום גידולי מוח