התקן תוך רחמי ו היריון?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/05/2008 | 23:21 | מאת: אילנה

שלום לך מיכל! אחרי שילדתי את בני הראשון התקנתי התקן לפני שנה רגיל הכי פשוט. אני מרגישה את אותם סימפתומים ש הירגשתי בתחילת היריון שלי כאב בשדיים (פיטמעות) בחילות. העם ישנה אפשרות כזאות סיכויי להיריון תקין ו לא היריון מי חוץ לרחם עם התקן שיש לי ? ו עם בכול זאות ניכנסתי להיריון העם יש סכנה להפלה ביגלל התקן או שמצב יכול ליהיות מסוכן ביגלל התקן? ישמח לקבל מימך תשובה תודה רבה מיראש אילנה

אני מכירה הרבה תינוקות מקסימים שנולדו לצד התקנים . כדאי שתפני לגניקולוג.

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית