שיח אברהם לטיפול במיומות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

15/12/2016 | 12:40 | מאת: אביב

מיכל שלום, אני מעוניינת להתחיל לקחת שיח אברהם על מנת להקל את התסמינים כתוצאה ממיומות (דימום הרבה זמן בלי קשר למחזור). יש לי כמה שאלות לפני שאתחיל להשתמש: 1. האם שימוש בשיח אברהם עוזר במקרה הזה? 2. מה עדיף לקחת טיפות או כדורים של השיח? 3. כרגע אני לוקחת גלולות, האם אפשר להתחיל לקחת עם גלולות? ואם לא האם צריך להמתין זמן מה עד שאפשר להתחיל להשתמש בשיח אברהם? תודה מראש

מיכל שלום, אני מעוניינת להתחיל לקחת שיח אברהם על מנת להקל את התסמינים כתוצאה ממיומות (דימום הרבה זמן בלי קשר למחזור). יש לי כמה שאלות לפני שאתחיל להשתמש: 1. האם שימוש בשיח אברהם עוזר במקרה הזה? לאו דווקא. ישנם צמחים מתאימים יותר. חשוב לפנות למטפל שיתאים טיפול מדוייק וסינרגיסטי של צמחים, שילוב של תזונה ומאוד מומלץ גם דיקור לעיתים בצירוף כלים נוספים. שימוש בשיח אברהם לבדו לא אמור לסייע לטיפול במיומות. 2. מה עדיף לקחת טיפות או כדורים של השיח? תמיד עדיף מוצרים בנוזל - טינקטורה. ספיגה יעילה יותר. 3. כרגע אני לוקחת גלולות, האם אפשר להתחיל לקחת עם גלולות? ואם לא האם צריך להמתין זמן מה עד שאפשר להתחיל להשתמש בשיח אברהם. אין טעם לטפל באמצעות שיח אברהם כאשר נוטלים גלולות. 4. ממליצה לך לפנות לטיפול אצל מטפל שיש לו נסיון רב בגינקולוגיה ולא "להסתבך". טיפול עצמי שכזה, במקרה הטוב לא יועיל, במקרה הגרוע יותר עלול לגרום נזק. בשורות טובות הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה פוריות גופנפש 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית