דונג קוואי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/10/2016 | 16:19 | מאת: ילנה

המליצו לי לקחת אנג'ליקה דונג קוואי ויש לי קרישיות יתר הם מסוכן לקחת? תודה

שלום את מתכוונת לצמח דונג קוואי - אנג'ליקה סינית זהו צמח שמסייע לאיזון הורמונלי אצל נשים. הצמח ידוע כ"מניע דם" על פי הגדרות הרפואה הסינית ובעצם פועל יותר בכיוון של נוגד קרישה. לכן הזהירות בשימוש עימו היא דווקא כאשר משלבים נוגדי קרישה, כי אז תתכן פעילות יתר. אבל זו לא הבעיה שלך. בכל מקרה, ברפואה הסינית בד"כ הנטיה היא לא להמליץ על מתן צמח בודד אלא על צמח כחלק מפורמולה של צמחים שמותאמת אישית למטופל ולצמחים כחלק מפורמולה יש השפעה סינרגיסטית . הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית