האם ניתן לקחת שיח אברהם עם אספרין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

05/10/2016 | 07:49 | מאת: איה

הי האם אפשר לקחת שיח אברהם עם אני נוטלת אספרין 100מ"ג? ומה הכמות שלוקחים בטינקטורה? תודה

שלום 1. לגבי שילוב שיח אברהם עם תרופות - אין שום עדות מחקרית לגבי בעיה בשילוב של שיח אברהם - VITEX AGNUS CASTUS עם תרופות. ישנם אנזימים שהוא מעכב ובאופן תיאורטי בלבד תרופות שקשורות למנגנון הפעולה האנזימטי המסויים הזה עלולה להיות בעיה. אבל כפי שציינתי באופן מעשי אין שום התווית נגד. 2. לגבי מינון של תמצית - תמצית בריכוז 1:3 ההתויה הינה 2- 6 מ"ל ליום. תמיד כדאי להתייעץ עם מטפל לגבי שימוש ספציפי על פי נתוני בריאות אישיים. לא מומלץ ליטול שום תוסף צמחי ללא הנחיה מותאמת אישית - במקרה הטוב: היעילות לא תהיה בשיאה וחבל להשקיע זמן, מאמץ וכסף מיותרים. במקרה הפחות טוב - נגרמים נזקים. ובאופן כללי - נטילת צמחים ללא תזונה מדויקת ומותאמת אישית - גם אינה מאפשרת להגיע לתוצאות אופטימליות. שם המשחק בנטילת תוספים הינו - ספיגה תזונה שאינה אופטימלית אינה מאפשרת ספיגה של נוטרינטים. הרבה בריאות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית