האם ניתן לטפל בחרדה בדיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

23/08/2016 | 05:26 | מאת: לימור

שלום לך מיכל אני בת 32. נשואה. אמא לילדה בת שנה. מאז ההריון הופיעו אצלי חרדות. בזמן ההריון טופלתי תרופתית מכיוון שהחרדות ממש פגעו בתפקוד שלי. לא יכולתי לצאת מהבית. עדיין מטופלת בתרופות. האם ניתן לעשות משהו כדי שאפסיק לצרוך את התרופות? נראה לי שחלק מבעיית ההשמנה שלי קשורה גם לתרופות. - המשקל שלי עכשיו 10 ק"ג יותר ממה שהייתי לפני ההריון, ואני ממש מיואשת. לא מצליחה לרדת במשקל. יש לי צורך עז בפחמימות. אשמח לתשובתך תודה

שלום לך לימור ציפרלקס, ציפרמיל ותרופות לחרדה בהחלט גורמות אצל חלק מן המטופלים לכמיהה לפחמימות ולהשמנה. ניתן לסייע ולטפל בחרדה ואף לגמול משימוש בתרופות אלו. אני עושה זאת באמצעות שילוב של דיקור, תזונה, וצמחים. משלבת גם שיטות אנרגטיות של גופנפש. מנסיוני ניתן להגיע לתוצאות מצויינות. יצא לי לא מעט לטפל בנשים שהחרדות החלו סביב הריון ולידה. בהחלט תקופה הורמונלית מאוד סוערת שלעיתים מותירה חותם ממושך אם לא תטופל באופן מדויק. כדאי מאוד לטפל אשמח לסייע לך רפואה שלמה הרבה בריאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית