עייפות ותשישות שאינה חולפת לאחר לידה + טחורים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/05/2016 | 00:03 | מאת: שירה

שלום מיכל אני בת 32. ילדתי את בתי ה 3 לפני שלושה חודשים. ממשיכה להרגיש תשישות ועייפות סובלת גם ממתח רב. ואחת התופעות שאינה מרפה - טחורים שמשבשים את חיי. קשה לשבת. קשה לנוח... קשה בשירותים. זקוקה לעזרה תודה

שלום לך שירה. מזל טוב ! 3 ילדים בבית הם בהחלט אתגר לא פשוט (: ניתן לשפר את מצבך הפיזי והרגשי - כמובן שקודם כל חשוב שתנוחי בכל הזדמנות. כדאי לנסות ולבקש עזרה כדי שתוכלי לאפשר לעצמך לנוח כשהקטנה ישנה. מעבר לכך - חשוב מאוד לקבל טיפול מותאם אישית - תזונה לאיזון וחיזוק (אני מתאימה למטופלות שלי תזונה על פי סוג דם + דגשים מעולם הרפואה הסינית - מכיוון שמנסיוני התוצאות מצוינות ומהירות), התאמת תוספים מתאימים ודיקור שיסייע גם לטחורים ולשאר התסמינים. אשמח לסייע לך. מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופריון גופנפש 052-8728526 WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית